23948sdkhjf

Vagtplanen går ikke op: Salling Group tager drastiske metoder i brug

Det er som bekendt for tiden meget svært at finde folk til ledige stillinger, idet arbejdsløsheden er på det laveste niveau i 13 år.

Den problematik gør sig også gældende i dagligvarehandlen. Men udover det er mange butikker også ramt af de enormt høje corona-smittetal, der holder mange ansatte hjemme med enten smitte eller som nærkontakter.

Det kom blandt andet til udtryk i Føtex i sidste uge, hvor Salling Group-CEO Per Bank på twitter kunne fremvise en hårdt ramt vagtplan i en unavngiven Føtex.

Problemerne gælder også i koncernens andre kæder, og derfor fortalte Per Bank i samme tweet, at Netto nu vil tilbyde job til ledige - tweetet kan ses nederst i artiklen. De skal blot sende en sms, og så kan de få at vide hvilke stillinger, der i øjeblikket er ledige i deres område.

I første omgang vil jobbet kun være i en kort periode, idet man regner med, at de ansatte før eller siden vender tilbage. Men det kan alligevel også blive aktuelt, fordi mange er midlertidigt arbejdsløse i fag, som er ramt af nedlukningerne.

Derfor kan man allerede fra denne uge tiltræde i en én-måneds ansættelse, fortæller Nettos HR-chef, Christian Dahl, til TV 2.

- Kigger vi på corona og prognoserne, er det vist fair at sige, at der er mørke skyer i horisonten. Så når vi gør det her, kommer der forhåbentligt nogle ind, som kan hjælpe mine mange kollegaer, siger han til mediet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.187