23948sdkhjf

Ung møbelsælger sendte løver i budkrig

Lucas Rantzau er trods sin unge alder allerede en erfaren herre udi iværksætteri. Torsdag aften tonede han frem på landets tv-skærme og sikrede sig årets første millioninvestering i DR’s populære Løvens Hule, hvor fire af fem investorer gav et bud på Rantzaus online boligunivers Stori. 

Stori stiftede Lucas Rantzau tilbage i 2017, og i dag har han mere end 5000 varer fra godt 17 leverandører på de elektroniske hylder, men drømmen er at skabe noget meget større.

– Kigger man på fashion, er der nogle giganter, der har sat sig tungt på markedet med meget store markedsandele. Det samme er ikke tilfældet på boligsiden, og det vil jeg gerne skabe, siger Lucas Rantzau, der vurderer, at forudsætningerne er væsentligt forbedret med løverne i ryggen.

– Med investeringen fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard er jeg sikker på, at vi nu kan geare op og udleve vores ambition om at skabe det ultimative boligunivers, fastslår han.

Flere virksomheder bag sig

Den i dag 25-årige Lucas Rantzaus iværksætter-cv tæller forud for Stori et tøjmærke, en mobil kaffebar samt et webbureau, ligesom han i en periode importede elektronik fra udlandet. Ingen af delene er blevet de helt store succeser, men ikke desto mindre har de ifølge Lucas Rantzau hver især bidraget til den succes, som Stori i dag er blevet.

Og panelet i Løvens Hule var da heller ikke sene til at spotte Lucas Rantzau som en af de nye stjerner på iværksætter-himlen. Fire ud af fem Løver bød således på Stori, som altså endte med investorduoen Christian Arnstedt og Jacob Risgaard som nye medejere.

– At gøre det, som Lucas Rantzau har gjort, er et lille mirakel. Det vidner om, at der løber iværksætteri i blodet på ham, og det er den ild, der næsten altid trumfer lange uddannelser og organisationsteorier, siger Jacob Risgaard, der selv lagde 1,25 mio. kroner for 15 procent af virksomheden.

Det samme gjorde medinvestor Christian Arnstedt:

– Stori har allerede gjort det fantastisk, og vores mål er nu at udvide antallet af brands, ligesom vi skal arbejde i bund med Storis egne designs. Vi er meget, meget begejstrede over at være blevet en del af den fantastiske energi, som Lucas Rantzau udstråler, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125