23948sdkhjf

Midt i væksteventyr: Rønne Havn mister topchefen

Efter ti år i Rønne Havn er det nu slut for Thomas Bendtsen. 

Rønne Havns topchef forlader havnen, men bliver i hjørnekontoret indtil en afløser er fundet senest 1. juni. 

Det fremgår af en pressemeddelelse, som netop er udsendt, og som ikke nævner andet om fremtiden end at direktøren vil søge nye udfordringer. 

Det er blot få uger siden, at vi her på Søfart fremhævede havnen i Rønne som en af Danmarks mest fremgangsrige havne. 

Rønne kan glæde sig over, at havnen har haft den største stigning i omsætning af alle havne - både i faktiske tal og i procent.

På 2016-regnskabet havde Rønne Havn "beskedne" 56 mio. kr. i omsætning, men det tal var steget til 85 mio. kr. på seneste regnskab - en stigning på mere end 50 pct.

Rønne Havn er steget til en placering lige udenfor den absolutte superliga blandt danske havne, som omfatter København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense (Lindø) og ADP.

- Vi har været meget glade for det kæmpe arbejde Thomas har lagt i at udvikle og udvide Rønne Havn, som er et helt andet sted end for ti år siden, siger Lars Karlsson, bestyrelsesformand for Port of Roenne A/S.

Selv siger den afgående direktør i den officielle meddelelse: 

- Det har været et stort privilegium gennem 10 år at stå i spidsen for en yderst kompetent og omstillingsparat organisation, men jeg føler nu tiden er kommet til at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne sige tak til bestyrelse, chefgruppe og medarbejdere for et formidabelt samarbejde gennem de mange år. 

Arbejdet med at rekruttere en ny direktør er igangsat og det er forventningen, at en ny kan tiltræde senest den 1. juni.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141