23948sdkhjf

Politiet henlægger fyret kommunaldirektørs sag: Søger ikke erstatning fra kommunen

Den fyrede kommunaldirektør, Clays Thykjær, kommer ikke til at søge erstatning fra sin tidligere arbejdsplads Greve Kommune.

Det oplyser han i en besked til TV 2 Lorry i kølvandet på nyheden om, at politiet har valgt at henlægge sagen mod den tidligere kommunaldirektør.

- Jeg har været glad for min tid i Greve og de resultater jeg har været med til at skabe, men det er fortid nu. Derfor vil jeg heller ikke bruge kræfter på at søge erstatning fra kommunen, skriver den tidligere kommunaldirektør til TV 2 Lorry.

Sagen blev rejst i august, da Greve Kommune politianmeldte Claus Thykjær med henblik på at undersøge, om han i sit virke som kommunaldirektør havde foretaget sig noget ulovligt.

Det skete to måneder efter, at kommunen og Claus Thykjær indgik en fratrædelsesaftale som følge af sager om private indkøb foretaget på Greve Kommunes kreditkort.

Claus Thykjær mener ikke selv, at kommunen har handlet rigtigt, da de valgte at politianmelde ham:

- Det er egentlig min vurdering, at kommunen har undermineret vores fælles aftale ved at politianmelde mig, men det spor vil jeg ikke forfølge gennem et søgsmål og ende med at fremstå sur, bitter og hævntørstig, skriver Claus Thykjær i beskeden til TV 2 Lorry.

At sagen hos politiet nu er afsluttet giver Claus Thykjær mulighed for at gå igang med at søge et nyt job.

Det har han ikke kunne, mens der lå en politianmeldelse af ham på politiets bord, siger han til TV2 Lorry.

- Afklaringen fra politiet giver mig mulighed for at være jobsøgende. Det har ikke rigtig været muligt med en eventuel sag hængende over hovedet. Jeg er ærgerlig over, at det har taget så lang tid og er utrolig lettet over, at jeg nu kan komme videre, lyder det fra Claus Thykjær.

Borgmester Pernille Bechmann (V) siger til TV2 Lorry, at byrådet skal behandle politiets beslutning om at henlægge sagen på et ekstraordinært møde. Kommunen har 60 dage til at klage over afgørelsen.

Indtil mødet er afholdt, har borgmesteren ingen kommentarer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.128