23948sdkhjf

Sydjysk totalentreprenør hyrer ny adm. direktør

Totalentreprenøren Kjæhr & Trillingsgaard har startet det nye år med en ny retning, og fra årsskiftet er der sket en omorganisering, hvor de to hovedaktionærer lader en ny direktør tage rorpinden.

Den 46-årige Morten Høilund har sat sig i direktørstolen hos den koldingensiske totalentreprenør. Han kommer fra en stilling som CEO i DSV Prime Cargo. Det oplyser Kjæhr & Trillingsgaard i en pressemeddelelse.

– I Prime Cargo var vi ”den pæne dreng” i klassen, og de værdier kan jeg videreføre i mit nye job. For mig er integriteten vigtig. Hvis jeg skal stå i spidsen for noget, skal jeg kunne identificere mig med virksomheden. Og i Kjæhr & Trillingsgaard A/S bygger de på gode værdier, fortæller Morten Høilund om bevægegrundene for job- og brancheskiftet.

Morten Høilund er ikke selv fra byggebranchen, men er uddannet speditør, og har siden 1998 haft med projektledelse og logistik at gøre.

– Vi har et godt set up til byggeri, min opgave er at skaffe de rette kunder samt udvikle strategi og organisation. Og så har jeg jo stadig de to garvede i baghånden, som brænder for deres virksomhed, siger Morten Høilund.

Organisationen er rigget til 

De to garvede er Christian Trillingsgaard, som er fjerde generation i virksomheden, samt medejer og bestyrelsesformand, Kaj Aage Nielsen, som i 2018 købte sig ind i virksomheden. De to forlader nu direktørposten, og træder lidt i baggrunden. Desuden er en af medarbejderne, indkøbs- og kalkulationschef, Lars Møllgaard, kommet ind i ejerkredsen.

De seneste år er organisationen blevet trimmet, så den nye topchef fra første dag har veltunet organisation i ryggen. 

– Vi kan allerede nu se frem til spændende byggeprojekter i ordrebogen, så vi glæder os til samarbejdet med Morten. Vi har et godt hold af folk med forstand på byggeri, så valget af Morten er helt bevidst. Vi skal fornyes lidt og se virksomheden med andre øjne, lyder det i pressemeddelelsen fra medejerne, Christian Trillingsgaard og Kaj Aage Nielsen. 

Kjæhr & Trillingsgaard har 14 funktionærer samt cirka 150 medarbejdere hos underleverandører og samarbejdspartnere. I 2020, hvor den seneste offentliggjorte årsrapport er fra, havde firmaet et overskud før skat på 3,8 mio. kr. og et bruttoresultat på 5,2 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125