23948sdkhjf

Landets største teknikentreprenør køber op i ny branche

Med et mål om at være førende inden for klimavenlige energiløsninger og som led i det langsigtede arbejde for et mere grønt kundetilbud har teknikentreprenøren Bravida netop købt 60 pct. af aktierne i Viva Energi A/S. 

Viva Energi, som er landsdækkende med base i Tilst, importerer, udvikler, distribuerer og monterer solcelleanlæg til både private og erhverv.

Johnny Hey, adm. direktør for Bravida i Danmark, forklarer i en pressemeddelelse baggrunden for opkøbet, som er firmaets første i solenergibranchen:

- Købet af Viva Energi er en del af en langsigtet investering og en udvikling af vores kundetilbud, der blandt andet indbefatter totalløsning til opladning af elbiler og vores GreenHub-koncept. Vi ønsker at være førende i branchen inden for bæredygtighed, og klimasmarte løsninger vil være en voksende del af vores forretning i fremtiden.

Siden starten i 2009 er Viva Energi vokset til 13 medarbejdere.

Virksomheden fortsætter indtil videre på uændrede vilkår under nuværende navn. Medarbejderne hos Viva Energi vil fortsætte med at servicere deres nuværende kunder.

Bravida Danmark, som ifølge seneste udgave af analysen Byggeriets Top er landets største teknikentreprenør, overtager de resterene 40 pct. af aktierne i Viva Energi i 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188