23948sdkhjf

Esbjerg henter ny direktør fra Hedensted

Når Esbjerg Kommunes nye direktør for Børn & Kultur tiltræder pr. 1. februar 2022, er det en erfaren direktør, som står ved roret.

I 20 år har René G. Nielsen været chef og direktør i forskellige kommuner, de 16 af årene i børne- og kulturområdet, og senest som direktør for Social Omsorg i Hedensted Kommune, en post han nu forlader.

René G. Nielsen overtager stillingen som direktør fra Jørn Henriksen, der går på pension ved årsskiftet. I det korte tidsrum indtil hans tiltrædelse, vil Mette Lindkær være konstitueret direktør.

- Det bliver spændende, når vi 1. februar 2022 skal byde René G. Nielsen velkommen på direktørholdet her i Esbjerg Kommune. Vi er sikre på, at vi har fundet en rigtig dygtig kandidat, som kan drive den gode udvikling i Børn & Kultur videre, siger Rikke Vestergaard, kommunaldirektør i Esbjerg Kommune.

René G. Nielsen er 53 år og uddannet lærer med en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig ledelse. Han bor i Give med sin kone, parret har to voksne børn.

René G. Nielsen har tidligere været direktør i Hedensted og Langeland kommuner for Børn og Ungeområdet, ligesom han har været chef for Børne- og Kulturområdet i Langeland, Vejle, Give og Ølgod kommuner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156