23948sdkhjf

Vicekommunaldirektør fratræder efter "upassende opførsel"

Vicekommunaldirekør i Nyborg Kommune, Søren Møllegård, fratrådte torsdag efter gensidig aftale med kommunen. Det skriver Nyborg Kommune i en pressemeddelelse.

"Fratrædelsen sker, da Søren Møllegård har udvist en adfærd, der ikke er forenelig med stillingen som vicekommunaldirektør," skriver kommunen.

- Jeg er ked af, at der er udvist en adfærd, der ikke er forenelig med stillingen.
Det er en situation, vi skal reagere på, og vi vil nu lægge vores kræfter i at få os alle godt videre, siger borgmester Kenneth Muhs (V).

Det oplyses ikke, hvad der konkret har ført til fratrædelsen, men byrådet var torsdag aften indkaldt til ekstraordinært møde. Her blev det besluttet, at kommunen efter nytår vil i gangsætte en uvildig ekstern undersøgelse af Nyborg Kommune som arbejdsplads.

- I byrådet har vi en klar ambition om, hvordan Nyborg Kommune skal være som arbejdsplads. Vi har dygtige medarbejdere, der hver dag sikrer vores stærke fundament som organisation. Medarbejdere som der er stor tillid til.
Undersøgelsen som vi sætter i gang skal sikre, at vi har den samarbejdsform, omgangsform og kultur vi ønsker, siger Kenneth Muhs.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125