23948sdkhjf

Hempel rokerer rundt i topledelsen

Tirsdag offentliggjorde Hempel en ny executive group management, der skal stå i spidsen for en fordobling af Hempels størrelse inden 2025.

- Jeg er rigtig glad for at kunne annoncere disse ændringer, udtaler Lars Petersson, som er group president og CEO, i en pressemeddelelse.

- Mit nye ledelsesteam vil indføre en ny måde at arbejde på hos Hempel – vi har organiseret vores forretning i en endnu mere kundefokuseret struktur, som vil frigøre potentiale og energi fra organisationen, så vi kan levere på vores Double Impact-strategi, fortsætter han.

Hempels kommercielle aktiviteter er nu organiseret i nøglesegmenterne ”Marine” under ledelse af executive vice president Alexander Enström, ”Energy & Infrastructure” under ledelse af executive vice president Michael Hansen, og ”Decorative” under ledelse af executive vice president Joe Devitt.

Chief operations officer and executive vice president Katarina Lindström er nu leder for “Technology & Operations”, chief financial officer and executive vice president Lars Dollerup er nu leder for “Finance & Digital”, og chief people & culture officer and executive vice president Pernille Fritz Vilhelmsen står i spidsen for “People & Culture”.

“Strategy & Transformation” tilføjes også som en del af koncernledelsen under ledelse af vice president René Overgaard Jensen.

- Vi er et år inde i vores Double Impact-strategi, og vi har gjort store fremskridt, siger CEO Lars Petersson.

- Vi er på rette vej, men fra nu af bliver bjerget stejlere, og vi har ændret måden, vi arbejder på, så vi kan vokse hurtigere og forberede os på at opskalere forretningen med fremtidige opkøb, fortsætter han.

Den nye topledelse erstatter den tidligere matrixstruktur med en todelt ledelse, herunder et executive management board og et operational management board. Den nye måde at arbejde på skal give Hempel en enklere organisationsstruktur med klarere roller og ansvar.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125