23948sdkhjf

Vestsjællandsk el-installatør overtager lokal konkurrent

Efter 40 år som indehaver af el-installatørfirmaet K. Jørgensen & Søn overdrager Tony Heldal sin virksomhed i Slagelse til Sv. Aage Nielsen A/S, når 2021 bliver til 2022. 

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

El-installatør Tony Heldal har siden han i 1973 startede som lærling været en del af Slagelsevirksomheden K. Jørgensen & Søn. Han overtog firmaet i 1981 og har siden da stået i front. Nu skal Tony Heldal sammen med sine to montører fortsætter arbejdet, i første omgang under det velkendte firmanavn.  

– Vi har kendt hinanden i mange år og har indimellem også hjulpet hinanden. Så da Tony Heldal synes at tiden var inde, fik vi en god snak. Det er landet på en rigtig god aftale, hvor vi driver K. Jørgensen & Søn videre, i første omgang under samme velkendte navn og med virksomhedens faste montører, udtaler Martin Slot, der sammen med Jesper Nygaard er indehaver af Sv. Aage Nielsen A/S, i meddelelsen.

Begivenhedsrigt år

For Sv. Aage Nielsen har 2021 været et begivenhedsrigt år. 

I maj trådte Jesper Nygaard ind i ejerkredsen og her i efteråret har man udover overtagelsen af K. Jørgensen & Søn også overtaget Kr. Stillinge El-forretning, både på el-installatørsiden og selve forretningen i Kr. Stillinge med salg af lyskilder, mindre el-artikler, hårde hvidevarer og varmepumper.  

– Ja, vi har travlt, men holder et fast fokus på at opretholde et højt niveau af service. Derfor er vi da også på udkig efter både et par ekstra montører og et par nye lærlinge, som har lyst til at være del af vores fantastiske team, siger Martin Slot.

Svend Aage Nielsen autoriseret elinstallatør A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 16,4 14,6
Resultat før af- og nedskrivninger 3,9 2,8
Resultat før skat 3,1 2,2
Årets resultat 2,4 1,7
Aktiver i alt 16,5 18,5
Egenkapital i alt 4,4 3,7
Gns. antal ansatte 29 26
Regnskabsåret blev afsluttet 30.04.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125