23948sdkhjf

Sjællandsk landinspektør henter ny partner og direktør

Skel.dk Landinspektører byder Kristian Baatrup velkommen i partnergruppen og som kommerciel direktør for selskabet, når 2021 bliver til 2022.

Det oplyser firmaet med fem afdelinger rundt om på Sjælland i en pressemeddelelse. 

Kristian Baatrup har 20 års erfaring som landinspektør og har frem til i dag været rådgiver inden for plan- og ejendomsret i eget firma ’Baatrup, Landinspektøren’ og tidligere som adm. direktør og medindehaver i ’Landinspektørkontoret A/S’.

– Der er skabt en perfekt plads for mig i partnerkredsen og direktionen, hvor min faglighed, min erfaring, mit netværk og hvem jeg er som menneske, kommer helt rigtigt i spil sammen med de 86 dygtige medarbejdere, som allerede er i Skel.dk, fortæller Kristian Baatrup i  meddelelsen.

Kort om Skel.dk 

Skel.dk Landinspektører har kontorer i København, Holbæk, Slagelse, Sorø og Kalundborg.

De seneste 10 år har firmaet eksisteret i sin nuværende form og har gennem disse år firedoblet både medarbejderstaben og omsætningen, der nu har rundet 70 mio. kr.

Skel.dk løser opgaver for private, erhverv og det offentlige både lokalt og på landsplan. Skel.dk er aktuelt involveret i talrige byggeprojekter som udbygningen af NordØ, Holm8, Rødovre Port, supersygehuset i Hillerød og den nye Storstrømsbro.

Sætter ny tremandsdirektion

Kristian Baatrup indtræder i Skel.dk som femte partner og ny mand i direktionen, der indtil for nyligt kun har bestået af adm. direktør Michael Thomsen.

Den nye tremandsdirektion er nu adm. direktør Michael Thomsen, driftsdirektør Ejnar Flensborg og kommerciel direktør Kristian Baatrup. Den nye direktion styrker ledelseskraften i organisationen og baner vejen for nye spændende projekter og samarbejder med kunder i ejendomsbranchen.

Fra landinspektørfirmaets side betegnes Kristian Baatrups indtræden som partner også som et vigtigt strategisk træk, der bidrager til at sætte retning for i fremtiden.

– Igennem de seneste 10 år har Skel.dk gennemgået stor vækst og foretaget et betydeligt skalaskifte, hvilket skaber behov for flere og stærke ledelseskræfter i selskabet, fortæller adm. direktør i Skel.dk, Michael Thomsen og fortsætter:

Jeg kender Kristian Baatrup helt tilbage fra studietiden, og jeg glæder mig meget, både på firmaets og egne vegne over, at Kristian bliver en del af Skel.dk og i fremtiden vil være med til at repræsentere os i branchen.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125