23948sdkhjf

Køkkenkæmpe skifter ud på formandsposten efter to år

Efter to år på posten har Nobias bestyrelsesforkvinde Nora Førisdal Larrsen valgt ikke at genopstille. Derfor skal den svenske køkkenkæmpe nu igen have besat stolen, og til at overtage har nomineringskomiteen forslået Jan Svensson, der har været en del af bestyrelsen siden 2020.

Det oplyser Nobia i en selskabsmeddelelse til fondsbørsen.

 – Nomineringsudvalget er meget glad for at foreslå Jan Svensson som ny formand og samtidig takke Nora Førisdal Larssen for hendes værdifulde indsats som formand, udtaler Peter Hofvenstam, formand for Nobias nomineringskomite

 – Vi er overbeviste om, at Jan Svensson med sin erfaring og viden som nuværende bestyrelsesmedlem i Nobia hurtigt og nemt vil kunne tilpasse sig rollen udover sine øvrige opgaver. Jan Svensson har en dokumenteret evne til at håndtere flere komplekse opgaver og har meddelt Nobias nomineringskomité, at han har forpligtet sig til at trække sig fra to af sine nuværende opgaver, fortsætter han.

Jan Svensson er i øjeblikket også formand for BillerudKorsnäs, Fagerhult, Tomra og Securitas, samt bestyrelsesmedlem i Climeon, Stena Metall og Herenco. Han var tidligere administrerende direktør for det børsnoterede svenske investeringsselskab Latour.

Til generalforsamlingen, der løber af stablen til maj, skal der desuden vælges to nye medlemmer til Nobias bestyrelse. Hvem nomineringskomiteen her foreslår, er endnu ikke offentliggjort. Nora Førisdal Larssen fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125