23948sdkhjf

Konkurs: Slut med at sælge grimme grøntsager

Frugt- og grøntkassevirksomheden Eat Grim er begæret konkurs og er lukket.

Det fremgår på virksomhedens hjemmeside, hvor stifterne Carolin Schiemer og Petra Kaukua oplyser, at det er dem selv, der har begæret virksomheden konkurs.

Eat Grims koncept gik ud på at opkøbe og videresælge frugt og grønt, som på grund af skønhedsfejl ellers ville være blevet kasseret.

- 1.100 ton fødevarer er reddet fra at gå til spilde. 420 ton CO2 forhindret i at nå ud i atmosfæren. 10,5 millioner kroner i omsætning er genereret for europæiske landmænd. Det er disse præstationer, vi hos Eat Grim er mest stolte af.

Eat Grim med adresse i Brøndby blev etableret i 2018.

Siden da har virksomheden ifølge stifterne tjent 28 millioner kroner, som alle blev re-investeret i Eat Grim.

På Eat Grims hjemmeside fremgår det, at virksomheden inden lukningen leverede madkasser til 11.000 klimebevidste kunder og 30 bæredygtige fødevarevirksomheder samt solgte varer fra 90 internationale landbrug.

-  Men fra i dag vil vores virksomhed ikke længere være i stand til at medvirke til at skabe en verden uden madspild, skriver stifterne.

De understreger, at de har gjort alt, der stod i deres magt, for at forsøge at redde virksomheden, og at de har brugt de seneste fire måneder på at forhandle med nye og eksisterende investorer. 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172