23948sdkhjf

Nordsjællandsk entreprenør udvider med fundering

Entreprenørvirksomheden HHM A/S tilbyder nu fundering med minipæle. Det er et nyt aktivitetsområde for Hillerød-virksomheden, som skal udvikle markedet indenfor området, særligt ved nybyggeri, til- og ombygninger samt ved skånsom fundering af enfamiliehuse.

– Vi ser det nye kompetenceområde i HHM som en særdeles spændende mulighed for at udvide vores aktiviteter indenfor vores råhus- og anlægsafdeling. Nu vil vi få mulighed for at løse opgaverne i egenproduktion, og vi vil kunne servicere eksterne kunder såvel som HHM’s egne projekter, fortæller adm. direktør i HHM Svend Pedersen i en pressemeddelelse.

– Området vil give adgang til en række nye kunder, som vi i dag ikke har samme tilknytning til, tilføjer han.

Kort om HHM

Entreprenørfirmaet HHM A/S udfører hoved- og totalentrepriser og opfører individuelle, arkitektegnede enfamiliehuse.

Derudover udfører HHM Råhus og Anlæg anlægs-, jord- og betonarbejder samt elementmontering.

HHM har adresse i Hillerød og markedsområdet er Sjælland.

Virksomheden har 260 medarbejdere.

Profil fra Barlsund-selskab i front

Pælefunderingsområdet i HHM bliver med en specialiseret kapacitet ved bordet. Lederen af det nye område er tidligere afdelingschef i Shoulders, et selskab under Barslund, Peter Bang, der i en lang årrække har beskæftiget sig med området. 

Han bliver en del af afdelingen HHM Råhus og Anlæg under sektionschef Kasper W. Henningsen, der udtaler: 

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået Peter med ombord, fordi det betyder, at vi nu har den relevante know-how såvel som maskinerne til at kunne tilbyde komplette funderingsløsninger til vores kunder. Der er rigtig mange funderingsopgaver, der ikke er egnet til almindelig fundering, for eksempel i bynære områder, men dem kan vi løse nu.

Giver forretningsområde nyt navn

HHM overtog den 1. januar 2014 driftsaktiver og 20 medarbejdere i entreprenør­virksomheden Sejer Meldgaard A/S, der arbejdede med jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejder.

Siden har HHM udvidet med elementmontering og nu også fundering med minipæle. Og i dag er der godt 60 medarbejdere i sektionen.

I forbindelse med det nye aktivitetsområde skifter sektionen navn til ”HHM Råhus og Anlæg”.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141