23948sdkhjf

Sjællandsk softwarevirksomhed i tredobbelt finsk opkøb

Softwarevirksomheden EG, der har hovedkvarter i Ballerup og filialer syv andre steder i Danmark, har haft tegnebogen fremme og opkøbt ikke mindre end tre finske softwarevirksomheder.

Der er tale om Hydacom, TRYGG/200 og Alystra, der alle har hørt under den finske koncern TietoEVRY.

Overtagelsen gælder fra 1. december 2021.

Det oplyser EG i en pressemeddelelse.

- Med opkøbene styrker vi vores position på det nordiske marked inden for tre af vores vigtigste brancher, hvilket gør det muligt for os at servicere vores kunder i hele Norden endnu bedre med en større portefølje af branchespecifik software, siger CEO Mikkel Bardram, EG.

Jydacom tilbyder software til bygge- og anlægsbranchen, herunder estimering, omkostningssty-ring, projektkontrol samt administration af økonomi og løn.

TRYGG/2000 er et skalerbart forretningssystem, der primært anvendes af en lang række byggemarkeder for professionelle i Sverige. ERP-løsningen understøtter værdikæden med ordrer, logistik, indkøb og e-handel samt mobile løsninger.

Alystra er et it-transportsystem, der anvendes af svenske speditører og vognmænd. It-systemet håndterer transportplanlægning, ruteplanlægning, økonomi og fakturering

Aftalen om at overtage de tre virksomheder fra TietoEVRY blev underskrevet den 13. oktober 2021. Handlen blev afsluttet den 1. december 2021 som planlagt.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125