23948sdkhjf

Borgmester tager orlov for at tilbringe "den sidste tid" med sin kone

Thomas Adelskov (S), borgmester i Odsherred Kommune, kommer ikke til at sidde tiden ud som borgmester. Efter 12 år på posten skulle han være gået af som borgmester ved årsskiftet efter et nedlerlag ved det netop overståede kommunalvalg, hvor Karina Vincentz og Nyt Odsherred overtager borgmesterposten.

Men Thomas Adelskov søger om øjeblikkelig orlov fra byrådet, det skriver han mandag på sin Facebookside. Efter at hans kone i knap to år har kæmpet med en agressiv form for lymfekræft, fik familien onsdag i sidste uge en nedslående besked.

- Onsdag fik vi desværre besked om, at behandlingen ikke virker. De har nu standset behandlingen og desværre har meldingerne til os været, at der ikke er mere de kan gøre. Lægernes forudsigelse er desværre også, at det fra nu kan gå meget stærkt, skriver Thomas Adelskov.

Derfor tager han orlov med øjeblikkelig virkning, så han kan være hjemme sammen med familien "i den sidste svære tid". Thomas Adelskov trak sig i september sidste år fra sin post i Kommunernes Landsforenings bestyrelse, så han kunne støtte sin hustru igennem hendes behandling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109