23948sdkhjf

Ancotrans etablerer sig i Aalborg

Københavnsk vognmandsfirma overtager containertransporterne fra Tri Trail Trucking på Aalborg Havn.

 I en meddelelse til kunder og Facebook-følgere meddeler Ancotrans, at virksomheden pr. 1. december overtager Tri Trail Truckings containerkørselsaktiviteter. Med i handelen er også Tri Trails depot på Aalborg Havn og tilhørende reach stackere m.m.

Hermed vil Ancotrans etablere Anco Aalborg, som bliver en integreret del af "Anco DK West", som udover Aalborg også omfatter kontorer  og operationer i Odense og Aarhus.

- Jacob B. Caspersen og hans team fra Tri Trails vil fortsætte, men nu blot under et andet navn og med hele Anco-familien som support, og vi glæder os meget til at byde alle velkommen, skriver Ancotrans-direktør Anne Kathrine på Facebook.

- Med denne overtagelse styrker vi vores lokale tilstedeværelse i Danmark, og vi vil kunne tilbyde vores nuværende og nye kunder en endnu større kapacitet og fleksibilitet i Nordjylland.

- Samlet set for hele Ancotrans gruppen, styrker denne overtagelse os også. Vi vil pr. 1. december have ni kontorer at operere fra og mere end 1.900 chassiser i vores pulje af materiel. Og så har vi omkring 850 biler kørende, som vi kan servicere vores kunder med.

- Vi håber, at både nuværende og kommende kunder vil modtage denne nyhed positivt, skriver Anne Kathrine Steenbjerge.

Mere end 40 år på bagen
Tri Trail Trucking er en famileejet transportvirksomhed, der blev etableret i 1977 af Jørgen Flemming Rasmussen og Erling Byrdal Jensen.

I 2007 blev der gennemført et generationsskifte med to nye hovedaktionærer: Den ene er Jacob B. Caspersen, søn af Erling Byrdal Jensen. Den anden er Jan Glibstrup, som selv driver en trucking-forretning fra Aarhus.

I 2009 sælger Jan Glibstrup sine vognmandsaktiviteter til Ancotrans, hvorefter Jacob B. Caspersen overtager Jan Glibstrups ejerandele i Tri Trail Trucking.

Tri Trail Trucking har fem medarbejdere på kontoret i Aalborg, en lager/truck-medarbejder og mere end 100 containerchassis til kørsel af alle typer containere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125