23948sdkhjf

Eltronic Group på opkøb i Polen

Eltronic Group har overtaget 50 procent af den dansk-polske virksomhed Epcido, som på bare fem år har specialiseret sig i at udføre installation, service og idriftsættelse af logistikcentre.

E-handel er et marked i vækst, og i forlængelse heraf er efterspørgslen på intelligente og automatiserede distributionscentraler stigende. På projektbasis udfører Epcidos teknikere og projektledere opbygning af komplekse lagersystemer og installation af automatiseret udstyr til e-handelsdistribution.

Eltronic Group vil med Epcido-partnerskabet udvide sine kompetencer indenfor automatisering og skærpe sin konkurrencedygtighed på den internationale scene.

- Epcidos forretning komplementerer i høj grad vores andre aktiviteter og gør os til en stærkere leverandør indenfor et bredere teknisk område. Deres forretningsmodel sikrer agilitet og konkurrencedygtige priser, og deres internationale rækkevidde kan være med til at åbne for nye muligheder for os, siger Eltronic Group-direktør Lars Jensen, i en pressemeddelelse.

Epcido, der har salgsafdeling i Danmark, fortsætter som selvstændigt selskab, og de hidtidige ejere Flemming Lorentzen, Mathan Apputhurai og Paweł Rosiak vil til sammen beholde de resterende 50 procent af selskabet. Derudover vil de også fortsætte deres engagement i driften og videreudviklingen af virksomheden.

Jesper Rantala fra Eltronic Group tiltræder som administrerende direktør i Epcido. Mathan Apputhurai, der indtil nu har bestredet stillingen, vil fremover udfylde rollen som project management officer. Flemming Lorentzen, der også er bestyrelsesformand i selskabet, fortsætter i stillingen som chief sales officer, og Paweł Rosiak bliver chief operating officer.

- Vi er nået langt med vores forretning og har nu et ønske om at vækste endnu mere og skærpe fokus på at imødekomme den store efterspørgsel. Som en del af Eltronic Group kan vi fortsætte vores vækstrejse, mens vi har en veletableret og erfaren koncern i ryggen, forklarer Flemming Lorentzen.

Jesper Rantala ser også frem til samarbejdet.

- Epcido har opbygget en solid virksomhed, som vi skal være med til at bygge videre på. Der ligger et stort udviklingspotentiale, og vi kommer til at have fokus på at skalere forretningen, så vi er klædt på til at imødekomme efterspørgslen nu og i fremtiden, forklarer han. 

Epcido kommer til at indgå i Eltronic Group på linje med de øvrige syv driftsselskaber, som koncernen råder over.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125