23948sdkhjf

Borgmester beder om fritagelse fra byrådet: Forlader politik

Læsøs borgmester Karsten Nielsen (V) ville slet ikke have været i byrådet. En måned før kommunalvalget trak han sig som partiets spidskandidat efter den meget omtalte "skursag", hvor den nu tidligere kommunaldirektør Peter Pietras havde boet i et ulovligt skur.

Faktisk ville Karsten Nielsen allerede dengang have trukket sig helt ud af politik, men bordet og stemmesedlen fangede. Vælgerne mente åbenbart også, at Karsten Nielsen ikke var færdig med politik, for selvom han var usynlig i valgkampen, fik han nok stemmer til at blive valgt ind i byrådet, skriver Nordjyske.

Men nu siger borgmesteren, der stadig bestrider posten indtil 1. januar 2022, hvor Tobias Birch Johansen (V) overtager, stop. Det kniber med helbredet.

- Jeg har sendt en mail til medlemmerne i den siddende kommunalbestyrelse, indeholdende en ansøgning om at blive fritaget for det borgerlige ombud i medfør af mit valg til den kommunalbestyrelse, der tiltræder pr. 1. januar 2022. Det betyder, at jeg så i givet fald bliver afløst af den næste på Venstres liste, siger Karsten Nielsen til Nordjyske.

Hans afløser, Michael Kristensen, har allerede været i arbejde, da han måtte træde til under konstitueringsforhandlingerne, som Karsten Nielsen måtte forlade på grund af sygdom.

Karsten Nielsen vil dog stadig passe sit arbejde som borgmester indtil den. 1. januar, siger han til Nordjyske.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141