23948sdkhjf

Overtegnet med 80 procent: Leverandør til vindmølleindustrien klar til børsdebut

Investorernes interesse for at købe aktier i Hove A/S har været stor, og samlet set har 2.158 investorer ønsket at tegne aktier for i alt 72,1 millioner kroner i forbindelse med selskabets introduktion på First North-børsen.

Udbuddet blev lukket den 17. november og selskabet plan var at rejse 40 millioner kroner ved børsnoteringen. Dermed blev udbuddet overtegnet med cirka 80 procent.

CEO, Maja Vonsild Jørgensen, udtaler herom:

- Jeg er stolt over den store interesse, som vores virksomhed er blevet mødt med i tegningsperioden. Vi har i løbet af de sidste tre uger være i kontakt med hundredvis af investorer, som på webinarerne har stillet yderst relevante og topkvalificerede spørgsmål, hvilket har givet os muligheden for at udbrede vores fortælling om Hoves unikke bidrag til vindmølleindustriens vigtige rolle i den globale, grønne omstilling. Vi siger velkommen til 1.195 nye medejere af Hove.

- Vi står nu foran en international vækstrejse, hvor vi i tæt samarbejde med vores kundebase skal optimere driften af vindmølleparker i fjerne dele af verden. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde og fortsat at levere industriens bedste kundeoplevelse til vores kunder, tilføjer hun.

Hove A/S udvikler og producerer smøringsteknologi til vindmøller og andet tungt maskineri

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125