23948sdkhjf

 Hun er 152 cm, direktør, kloakmester - og ordblind

Direktør Christina Christensen runder 40 og er stolt over at have tacklet de udfordringer livet har budt hende

Direktør Christina Christensen, fa. Anton Christensen ApS i Snejbjerg ved Herning, er ikke til at slå ud af kurs. Selvom hun den 25. november bliver 40 år og dermed runder et skarpt hjørne, så skal der mere til at skræmme hende. Livet har nemlig budt på en lang række af udfordringer og mange af dem i en mandsdomineret verden, hvor hun som kvinde og med sine 152 cm. har kæmpet og formået at gøre sig gældende.

Christina er vokset op i den lille by Snejbjerg ved Herning, hvorfra hendes farfar, Anton Christensen, drev vognmandsforretning, som Christina siden sin barndom har haft stor interesse i. Vognmandsforretningen udviklede sig til en entreprenørvirksomhed og med tiden overtog Christinas far, Leif Christensen, virksomheden og videreudviklede den til også at være autoriseret kloakmestervirksomhed.

Christina færdiggjorde i mellemtiden sin folkeskole trods konstatering af svær ordblindhed og efter en afsluttende 10. klasse-eksamen på efterskole, uddannede hun sig til teknisk designer og arbejdede efterfølgende i Brande.

Arbejdslivet i Brande blev afbrudt af muligheden for at blive en del af familievirksomheden i 2008.  Christina blev ansat og kunne dermed arbejde side om side med sin far. Samarbejdet udviklede Christinas lyst til at blive autoriseret kloakmester og i 2015 fik hun sit uddannelsesbevis som aut. kloakmester.

I 2019 overtog hun roret hos Anton Christensen ApS og satte sig i direktørstolen efter sin far, Leif Christensen.

Men udviklingen stopper ikke her. Så sent som i foråret har Christina taget uddannelsen som regnvandskonsulent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125