23948sdkhjf

Stifter sælger ud i projektudbyder og forlader direktørposten

Crescendo A/S, der blandt andet udbyder investeringsprojekter i ejendomme, får nye adm. direktør. 

Det sker i forbindelse med, at stifter Bo Helligsøe valgt at sælge 20 pct. sine aktier og bestyrelsesformand Peter Jein sælger 10 pct. af sin ejerandel i firmaet til Christian Stenbjerre, der har været partner og en del af ledelsen i Crescendo siden 2019.

Det skriver Crescendo i en pressemeddelelse. 

Hermed ejer Christian Stenbjerre 40 pct, af firmaet, Bo Helligsøe 20 pct., mens bestyrelsesformand Peter Jein og familie kontrollerer 40 pct. Peter Jein har været medejer siden 2010. 

Bo Helligsøe og Christian Stenbjerre bytter samtidig position. I den nye konstellation bliver sidstnævnte adm. direktør, mens Bo Helligsøe fortsætter i direktionen med fokus på forretningsudvikling.

Fra Bo Helligsøe lyder det, at der er tale om en glidende overgang i ledelsen:

- Christian har gennem sin tid i Crescendo bevist, at han til fulde evner både at source, strukturere og afsætte Crescendo’ produkter, hvorfor det for mig, ikke har været svært at skulle slippe tøjlerne, siger han i pressemeddelelsen.

Kort om Crescendo

Crescendo blev grundlagt i 2002, og som siden har udbudt godt 60 investeringsprojekter til en samlet projektsum på mere end 4 mia. kr. Firmaet har 12 medarbejdere med erfaring inden for blandt andet analyse, udvælgelse, drift, optimering og administration af fast ejendom har til huse i hovedsædet i Aarhus og på kontoret i Hellerup.

 Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109