23948sdkhjf

Deas sætter nyt digital førstehold og dykker ned i en guldgrube af data

Ejendomsforvalteren Deas har etableret en ny digital enhed og hentet skarpe profiler til opgaven.  

Nadim Stub tiltræder som Group Vice President, Digital Ventures & Partnerships, den 1. januar 2022. Allan Andersen Christensen tiltrådte den 1. november 2021 som Group Vice President i teamet Analytics & Automation, og Peter Holm Lauridsen er tiltrådt som Senior Automation Manager.

Det skriver Deas i en pressemeddelelse om det nye digitale sats. 

Den nye digitale enheds opgave bliver at arbejde med de digitale potentialer og produkter, herunder automation og data. 

– Det ultimative mål er at forbedre serviceringen og rådgivningen af vores investorer og lejere. Ved at minimere vores manuelle, administrative processer via automation frigiver vi ressourcer blandt vores medarbejdere, så vi kan give endnu bedre service og rådgivning, siger Rikke Lykke, Group CEO i Deas, i pressemeddelelsen.

En guldgrube af data

Med ansvaret for over 2.600 ejendomme har Deas en omfattende database med historisk viden om ejendomme og deres drift i hele landet. Den digitale enhed skal arbejde fokuseret med at transformere selskabets data til ny viden. 

– Vi har i vores systemer adgang til en guldgrube af data og informationer, der skal bringes endnu mere i spil, så vi skaber ny viden og sikrer transparens over for investorer og lejere, siger Rikke Lykke.

Digitale profiler

Nadim Stub, som den 1. januar 2022 tiltræder som Group Vice President, Digital Ventures & Partnerships, har de seneste tre år været adm. direktør i foreningen PropTech Denmark. Han vil tilføre forretningsmæssig og produktindsigt i forhold til at skabe innovation med nye teknologier og digitale koncepter. 

– Den hastige digitale adoption skaber meget højere krav til ejendommens værditilbud, som for eksempel øget personificering og kundeoplevelser, øget fleksibilitet og produktivitet, og dermed også højere lønsomhed, alt imens digitaliseringen skaber ambitiøse tiltag for den grønne omstilling. Disse tendenser kræver, at DEAS tænker i nye produkter og innovative servicemodeller, der vil flytte markant på den eksisterende forretningsmodel for besiddelse og drift af ejendomme, siger den kommende Group Vice President.

Allan Andersen Christensen og Peter Holm Lauridsen kommer med viden og erfaring med automation, analytics og BI, som vurderes at kunne understøtte Deas’ arbejde og processer. 

Allan Andersen Christensen har en lang erfaring med at arbejde med forandringsprocesser i virksomheder i krydsfeltet mellem forretning, IT og data. Han har senest været Business Practice Partner i IT-virksomheden DXC Technology. 

– Der er store potentialer i at arbejde datadrevet, som vi nu vil realisere. Vores kunder efterspørger i højere grad indsigt i datagrundlaget for deres porteføljer, og vi ser også spændende muligheder i at bearbejde og stille data til rådighed, siger Allan Andersen Christensen. 

Peter Holm Lauridsen kommer fra en stilling som Senior Digital Transformation Consultant, også i DXC Technology. Han har bl.a. indsigt i at adoptere Robotic Process Automation (RPA) og analytiske teknologier i virksomheder.

 

Læs mere om: Deas
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11