23948sdkhjf

Vibocold køber samarbejdspartner

Vibocold overtager aktiemajoriteten i Dankøl & CKT Køleservice. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Vibocold ønsker med opkøbet at styrke sin salgs- og servicestrategi rettet imod detail (dagligvarer), HoReCa (hoteller og restauranter) og øvrige samarbejdspartnere. Virksomheden kan dermed fremover tilbyde sine kunder en reel ”one-stop-shopping” med rådgivning og salg samt installation og service af temperaturregulerende produkter indenfor plug-In, ekstern kompressor, CO2 samt vandbaseret køling (Hydroloop).

CEO hos Vibocold, Lars Jørgensen udtaler:

- Med opkøbet af Dankøl sikrer vi, at vi har de fornødne kompetencer og ressourcer, med egne uddannede serviceteknikere, til servicering af de løsninger, vi sælger til vores kunder. Vibocold har for nuværende 25 PI-certificerede serviceteknikere, og med tilførslen af 12 kompetente Dankøl-serviceteknikere, styrkes vi specielt på klimaanlæg, køle- & fryserum samt CO2-anlæg.

Grundlægger er ude af virksomheden

Dankøl & CKT køleservice, der har hjemme i Vejle, leverer, monterer, samt udfører eftersyn på alle former for vandkølingsanlæg, klimaanlæg, køle/fryserum og ismaskiner. Virksomheden er grundlagt i 1995, og er certificeret i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheden har skiftet navn til Dankøl A/S.

Direktør og medejer hos Dankøl & CKT Service, Casper Jensen, udtaler:

- Vi har gennem noget tid drøftet, i hvilken retning Dankøl kan videreudvikles, og i den forbindelse tog vi kontakt til Vibocold, som vi har et godt samarbejde med. Det stod hurtigt klart, at begge parter kunne se muligheder i et tættere samarbejde, hvilket konkret har medført, at Vibocold overtager majoriteten i Dankøl efter grundlæggeren Brian Sørensen, som herefter ikke længere er en del af virksomheden. Dankøl fortsætter som en selvstændig virksomhed i Vibocold Group, hvor jeg fortsat varetager den daglige ledelse som direktør og medejer.

- Personligt ser jeg frem til at udnytte de muligheder, dette giver, og at være en integreret del af Vibocold. Vibocold har en rigtig god serviceorganisation, men også en større salgs- og projektorganisation, som kan vejlede og rådgive kunderne fra start til slut. Dette giver os i fællesskab nogle helt nye muligheder, slutter han. Overtagelsen er sket per 1. november.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14