23948sdkhjf

Spadestik i oktober: Nu tager EMS'er tilløb til endnu en fabrik

Det er ikke en gang en måned siden, at EMS-giganten GPV kunne tage første spadestik til en 11.000 kvadratmeter udvidelse af fabrikken i Sri Lanka.

Nu kan GPV løfte sløret for, at endnu en fabrik er på vej – denne gang i Thailand.

Det fremgår af en selskabsmeddelelse, GPV har sendt ud i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal.

GPV oplyser til Electronic Supply, at den nye fabrik er en tilføjelse til den eksisterende mechanics-fabrik i Bangkok. Desuden skal den eksisterende fabrik også bygges om, idet noget af lageret bliver lavet om til produktionsareal. 

Byggeriet af fabrikken i Thailand går i gang i løbet af et par måneder, og skal efter planen stå færdig i starten af 2023.

Planlægger fremadrettet trods akutte udfordringer

Fabrikken ser dagens lys, selvomv virksomheden aktuelt har nok at gøre med at krisestyre sig igennem den verserende komponentmangel.

Men man skal stadig have det lange lys på, selvom man står midt i en svær tid, lyder det fra administrerende direktør i GPV Bo Lybæk.

- Selvom størstedelen af vores tid går med at løse akutte udfordringer i forsyningskæden, er vi meget opmærksomme på at tænke og planlægge fremadrettet, når muligheden byder sig. Vi ved ikke, hvornår situationen bliver normal igen, men vi ved, at det sker på et tidspunkt, og vi har både styrken og viljen til gøre klar til vækst på længere sigt. Vi er overbeviste om, at vi her har en konkurrencemæssig fordel, slutter Bo Lybæk.

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109