23948sdkhjf

Overraskelse i FLSmidth: Skal have ny topchef

Efter mere end otte år i spidsen for FLSmidth forlader Thomas Schulz koncernen med udgangen af 2021.

Stillingen som CEO overtages i stedet af Mikko Keto, der kom til FLSmidth i januar som president for koncernens mine-division.

- Jeg er glad for, at vi har været i stand til at rekruttere internt til så vital en stilling, hvilket vil sikre en fortsættelse af den stærke fremgang, FLSmidth viser. Siden han blev en del af FLSmidth, har Mikko sat en klar retning for vores mine-forretning, og han har ansvaret for planlægningen af integrationen af Thyssenkrupp-opkøbet, siger bestyrelsesformand Vagn Sørensen.

- Der er et markant vækstpotentiale fremadrettet i mineindustrien, og Mikkos erfaring, der inkluderer lederevner, omfattende industriindsigt og en dokumenteret resultatliste i at drive forretningsinitiativer, der leverer profitabilitet, bliver en konkurrencemæssig fordel for FLSmidth. Jeg har stærk tiltro til hans evne til at levere et meget succesfuldt og profitabelt FLSmidth fremadrettet og udfolde det fulde potentiale af MissionZero, fortsætter han.

Mikko Keto overtager officielt ansvaret den 1. januar 2022, men Thomas Schulz forbliver i koncernen indtil udgangen af februar for at sikre en glidende overgang.

- Jeg er ekstremt beæret og begejstret over at få muligheden for at lede hele FLSmidth-organisationen og arbejde tæt sammen med vores talentfulde kolleger verden over. Gennem de seneste år, på trods af store udfordringer, har vi løftet FLSmidths globale aftryk, forretningsmiks og driftsmodel, defineret os selv mere klart som ledere inden for digitalisering og bæredygtighed, og sat kursen mod 2030 og fremad. Min entusiasme for cement og minedrift, at øge produktiviteten, digitalisering og at være en del af kommercialiseringen af MissionZero, er det der bragte mig til FLSmidth, og med stor stolthed vil jeg drive vores vinderstrategi fremad som selskabets nye CEO, siger Mikko Keto,

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125