23948sdkhjf

European Energy og Victor-ejers varmepumpesatsning ikke påvirket af nordjysk konkurs

I februar 2021 etablerede European Energy selskabet Victor Energy Solutions, der skal levere varmepumpeløsninger til Danmark og resten af det europæiske marked. 

European Energy etablerede selskabet sammen med investoren Christian Riisberg og Ole Nygaard, direktør for nyligt konkursramte Victor Energi & Køleteknik. 

Ole Nygaard skulle i den forbindelse bidrage med sin erfaring på varmeområdet og ville indgå i et samarbejde med European Energy-gruppen, der kunne nyde godt af hans viden og ekspertise.

Og selvom det ser ud til at selskaberne er meget nært forbundne, får konkursen i Victor Energi & Køleteknik, der er ejet og ledet af Ole Nygaard, ingen betydning for Victor Energy Solutions.

- Konkursen får ikke nogen betydning for Victor Energi Solutions. Vi fortsætter arbejdet med at konsolidere vores heating forretning og glæder os over, at der allerede er indgået flere aftaler i UK inden for den seneste måned, siger Thomas Beck Sørensen, Head of Communications og Regulatory Affairs i European Energy.

European Energy har netop etableret sit britiske varmepumpeselskab European Energy Heating og hentet sine første ordrer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14