23948sdkhjf

Develco sælger fra for at vokse

Develco drømmer store tanker fra deres domicil i Aarhus.

- Vi vil gerne være større. Vi er små 20 medarbejdere i dag, og vi vil gerne være flere. Vi er ude efter en større stabilitet og en god bund i virksomheden, og derfor giver det rigtig god mening, at vi er gået sammen med Trifork, siger direktør Jakob Bjerre i et interview med Electronic Supply.

Vejen til vækst går gennem mersalg til eksisterende kunder og salg til nye kunder, forklarer han.

Derfor har Develco solgt 40 procent af virksomheden til IT-virksomheden Trifork, så de i samarbejde kan levere komplette IoT løsninger til gamle og nye kunder, forklarer direktøren.

- Trifork har nogle andre kunder, end vi har og omvendt. Vi arbejder med at digitalisere produkter og er stærke på udvikling af hardware, mens Trifork har dygtige folk inden for IT, siger direktøren.

Han fortsætter:

- Lige nu efterspørger mange virksomheder data. Men ofte er der brug for elektronik og hardware i IoT løsninger til dataopsamling. Develco kan hjælpe virksomheder med at opsamle data, mens Trifork kan hjælpe med at håndtere data i Cloud løsninger bl.a. til brug for optimering af forretningsprocesser og generering af nye forretningsmuligheder. Kunderne kan nu henvende sig ét sted, og dét tror vi bliver en stor styrke, siger Jakob Bjerre.

Internationalt perspektiv

Samtidig giver Develcos familieskab nye muligheder internationalt, idet Trifork er til stede i lande som Østrig, Polen og USA for bare at nævne et par stykker.

- Trifork har gang i noget spændende internationalt. Vi har ikke mange udenlandske kunder, men kommer de til os, tager vi gerne imod dem, siger Jakob Bjerre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109