23948sdkhjf

Rekordordre sikrer 450 arbejdspladser - og giver plads til nyansættelser

Bladt Industries har netop vundet den største ordre på transition-pieces/overgangsstykker nogen sinde. 

Der skal leveres 176 af slagsen til havvindmølleparken Coastal Virginia Offshore Wind (CVOW), der opføres af Dominion Energy 40 kilometer ud for den amerikanske østkyst ved Virginia.

Produktionen af overgangsstykkerne kommer til at foregå i Aalborg og begynder i marts 2023 og ventes at vare indtil juli 2025.

Det betyder at de 450 ansatte på fabrikken i nu er sikret arbejde fire år frem. Der bliver i samme omgang plads til nye ansatte. 

- I første omgang sikrer det arbejde til vores nuværende ansatte frem til midt i 2025, men vi kommer også til at skulle ansætte flere - det bliver ikke mange - men vi skal have flere ansatte ind, siger Bladt Industries’ topchef Anders Søe-Jensen til Nordjyske.

Anders Søe-Jensen vil på nuværende tidspunkt ikke sætte et præcist antal på, hvor mange nye ansatte, der bliver tale om, men han fortæller til Nordjyske, at det drejer sig om smede, elektrikere, maskinfører og lignende håndværkerfag. Samtidig skal der ansættes flere lærlinge. 

Ordren på overgangsstykkerne var ikke den eneste Bladt offentliggjorde i går. Virksomheden skal sammen med Semco Maritime levere tre store substations til Coastal Virginia Offshore Wind. 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125