23948sdkhjf

Medstifter takker af i succesrig Fredericia-entreprenør

Entreprenørvirksomheden CJ A/S i Fredericia fejrede i sommers 10 år med rekord på bundlinjen og cirka 150 på lønningslisten.  

Nu har en af medstifterne, Karsten Thagaard, så valgt at lægge hjelmen på hylden og gå på pension. Det skriver CJ i en pressemeddelelse.

Han var med til at starte firmaet på som produkt af finanskrisen i 2011; Fundamentet var en tidligere Fredericia-entreprenør, der måtte lukke i den turbulente periode.

– Karsten var først med til at starte Davidsen Partnere i 1987 og dernæst CJ Anlæg i 2011. Det var meget hans ide og indsats, der gjorde, at vi kom godt i gang i 2011, forklarer adm. direktør Hans Jørgen Ebbesen, der også har været med siden starten, i meddelelsen.

Beslutningen tog en stribe nøglemedarbejdere med ind i CJ, som siden har udviklet sig til en solid entreprenørvirksomhed med tre søjler: Bolig og Erhverv, Industriservice og Tankanlæg samt Anlægsarbejde.

I løbet af Karsten Thagaards tid er virksomheden vokset støt og i dag tæller den mere end 150 ansatte og har mere end 400 byggeprojekter i porteføljen. 

– Heldigvis har han været rigtig god til at lære fra sig, og der sidder efterhånden en del af Karsten i rigtig mange medarbejdere, da han har oplært og hjulpet mange i organisationen, siger Jonathan Smetana i meddelelsen. 

Han er selv eksponent for det planlagte, glidende generationsskifte, firmaet er i færd med. Efter at have være vice-direktør fik Jonathan Smetana i maj i år titel af direktør, og på sigt er det planen, at han skal overtage posten som adm. direktør efter  Hans Jørgen Ebbesen.

– Karsten har både med undertegnede og med Jonathan Smetana kørt generationsskifter igennem, hvor han var initiativtager til skiftet. Vi er således begge gået fra at være ansat under Karsten til at være hans chefer – og det har bare fungeret super godt, istemmer Hans Jørgen Ebbesen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141