23948sdkhjf

Roskilde-entreprenør med 160 ansatte får ny direktør

Isak Nielsen starter i dag som direktør og partner hos totalentreprenøren LT Gruppen. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

LT Gruppen er stiftet af Lars Pedersen i 2004 og består i dag af cirka 20 funktionærer og 140 timelønnede medarbejdere fordelt på fire forretningsområder: Kloak, Asfalt, Maskinudlejning og LT Construction.

Udvidelsen skal bringe nye kompetencer til firmaet, som oplever fremgang og planlægger en yderligere professionalisering af gruppen - og mere vækst.

Isak Nielsen kommer med mere end 11 års erfaring fra J. Jensen Nedrivning, hvor han de seneste fire år har arbejdet som adm. direktør.

Fremover skal Isak Nielsen være daglig leder af administrationen på gruppeniveau og bliver samtidig direktør for to af selskabets fire afdelinger, nemlig Nymann Kloakservice og LT Construction. 

– Jeg er glad for at blive en del af selve forretningen som partner, og jeg glæder mig til at bruge mine kræfter på at hjælpe i den daglige drift på hele gruppens vegne. Vi skal vokse, men vi skal også sørge for, at det ikke går for hurtigt, siger Isak Nielsen i pressemeddelelsen.

Lang historie

Partnerkredsen bag firmaet med base i Havdrup ved Roskilde består derudover af Peter Langballe og Lars Pedersen.

Peter Langballe og Isak Nielsen kender hinanden fra studierne, og i LT Gruppen har de derfor længe kendt til Isaks kompetencer inden for ledelse.

– Isak og jeg har kendt hinanden længe. Vi har fulgt hinanden i skolen og som venner. Vi har længe gerne ville gøre noget sammen, og nu sker det endelig. Jeg ved præcis, hvor god Isak er til at styre og organisere, og det er lige det, LT Gruppen har brug for på vores vækstrejse, siger Peter Langballe, partner og direktør med primært ansvar for asfaltsalg og asfaltmaskinarbejde i LT Gruppen, i meddelelsen. 

Med partnerskabet med Isak Nielsen bliver Peter Langballe nu også partner i de andre selskaber. Han var tidligere partner i asfaltdelen.  

Læs mere om direktørskiftet og planerne på Licitationen:

Direktør forlader nedriver for at være med til at skabe sit eget

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11