23948sdkhjf

DI Transport skifter formand

Brancheorganisationen DI Transport har fået ny formand. Det er Jess Abildskou, der afløser Anne Kathrine Steenbjerge, som har været formand for DI Transport siden 2012.

Jess Abildskou har været næstformand i DI Transport siden 2013 og er ejer af Abildskou A/S. Selskabet har drevet rutebilforretning i Aarhus-området side 1960. I 1983 kom linjen 888 til, og den har siden udviklet sig til en fast del af trafikken mellem Jylland og Sjælland. I dag har Abildskou også turistkørsel, VIP-kørsel, open top sigthseeing, Flixbus-kørsel og en afdeling der udfører vognmandskørsel.

Anne Kathrine Steenbjerge er fratrådt posten som bestyrelsesformand efter eget ønske; men hun forbliver i DI Transports bestyrelsen. Hun har indvilget i at overtage formandsposten i DI’s udvalg for infrastruktur. Til daglig er hun CEO i Anders Nielsen & Co A/S (Ancotrans), der er Danmarks førende container-transportører.

Bestyrelsen fortsætter med to næstformænd: Peter B. Jepsen, direktør i Danske Fragtmænd, og adm. direktør Jan Hessellund, Billund Lufthavn A/S.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14