23948sdkhjf

OK-topchef planlægger exit

Jørgen Wisborg stopper i foråret 2021 efter 17 år som CEO i OK.

----------

Efter 17 år som den ledende skikkelse i OK har Jørgen Wisborg valgt at fratræde sin stilling som CEO i energiselskabet til foråret 2022.

Wisborg, som allerede nu besidder en række bestyrelsesposter både i og uden for OK-koncernen, vil fremover dedikere sin tid til bestyrelsesarbejde.

Flemming Rasmussen, OK’s bestyrelsesformand, ærgrer sig, men respekterer beslutningen og pointerer, at OK med Jørgen Wisborg i spidsen har udviklet sig enormt og positioneret sig som en innovativ og konkurrencedygtig aktør på energimarkedet.

- Det bliver nogle store sko, som skal fyldes ud, siger bestyrelsesformanden. Jørgen Wisborg har ydet en aldeles fremragende indsats. I den periode har OK udviklet sig fra at være et olieselskab til at være et bredt funderet energiselskab med en nøglerolle i den grønne omstilling.

- OK-koncernen oplever enorm vækst og har aldrig stået stærkere. Det har Jørgen Wisborg naturligvis en stor andel i, siger han.

Bestyrelsen igangsætter nu en proces for at finde Wisborgs efterfølger. Jørgen Wisborg er indstillet på at blive på posten, indtil en afløser er på plads. Det forventes at blive i foråret 2022.

Læs mere om: OK
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.129