23948sdkhjf

Topchef træder et skridt tilbage hos vestjysk anlægsentreprenør

Som et led i et generationsskifte hos esbjergensiske Østergaard Entreprise A/S træder Knud Erik Madsen tilbage som adm. direktør. 

Ifølge en pressemeddelelse fra firmaet, som har cirka 75 ansatte og fokus på entrepriser til fjernvarmebranchen, er det sket efter Knud Erik Madsens eget ønske. 

– Knud Erik Madsen har ønsket at overdrage stafetten, mens han stadig er aktiv i selskabet, for at kunne understøtte overdragelsen af ansvaret. Samtidig passer det ind i et ønske om at minimere paletten med arbejdsopgaver i en tid, hvor Østergaard Entreprise er i vækst. Ikke desto mindre ser han frem til flere gode år i selskabet, fremgår det af pressemeddelelsen.

Administrationschef bliver adm. direktør

Bestyrelsen har valgt at indsætte Brian Kirkegård Buelund Jensen som ny adm. direktør. 

Den nye topchef har været i Østergaard Entreprise siden 2013. Han har en baggrund som revisor og har siden 2013 arbejdet med selskabets regnskaber og økonomi. I 2019 blev han en del af ejerkredsen – ifølge Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) med en ejerandel på 20 pct. – og samtidig administrationschef.  

Knud Erik Madsen vil fortsat være en del af ejerkredsen og fortsætter som afdelingsdirektør for Østergaard Entreprises aktiviteter øst for Lillebælt herunder også Als. Han er samtidig flyttet til Sjælland.

Kort om Østergaard Entreprise A/S

​Jimmy Østergaard startede firmaet med ganske få medarbejdere i 1999. I dag er der ifølge CVR omkirng 75 ansatte.

I 2015 solgte man entreprenørafdelingen fra for i stedet af skærpe fokus på fjernvarme- og smedearbejde. Samtidig blev Knud Erik Madsen medejer af firmaet og en del af direktionen.

Ejerskabet i Østergaard Entreprise A/S er i dag fordelt med 35 pct. hos både Knud Erik Madsen og stifter og bestyrelsesformand Jimmy Østergaard, 20 pct. hos den nye adm. direktør Brian Kirkegård Buelund Jensen samt 10 pct. hos salgschef Søren Zeberg.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125