23948sdkhjf

Generationsskifte i fynsk arkitektfirma

Ejerkredsen i Harrebek Arkitekter i Nyborg er netop vokset med to, oplyser firmaet med base i Nyborg. De kommer ”fra egne rækker” i form af Søren Gerner Rasmussen og Lars Agerholm Rohde, der også bliver en del af direktion og bestyrelse. 

Søren Gerner Rasmussen og Lars Agerholm Rohde har begge været ansat i firmaet siden 2005, hvilket ifølge firmaet giver dem stort kendskab til firmaet, lyder det. 

Mens Søren Gerner Rasmussen indtræder som bestyrelsesformand, står Lars Agerholm Rohde som den daglige leder af driften i rollen som adm. direktør, en post han overtager efter Uffe Harrebek. 

- Vi sidder med nogle idéer, som vi måske har nemmere ved at effektuere nu, hvor vi sidder for bordenden, men vi kunne ikke finde på at lave om på det hele. Det er jo en velfungerende forretning. Vi har en plan om, at vi skal være mere synlige, så vi får gjort klar, hvad vi står for og hvad vi kan hjælpe med, siger Lars Rohde til fyens.dk i forbindelse med generationsskiftet.

Forlader firmaet i 2023 

Både Uffe Harrebek og Lars Agerholm Rohde bliver begge bestyrelsesmedlemmer. 

Uffe Harrebek ønsker at foretage et generationsskifte, grundet længere tids sygdom. Han vil dog stadig være at finde på tegnestuen i mere begrænset form. 

Først i 2023 vil Uffe Harrebek ifølge fyens.dk ikke længere er en del af virksomheden. 

Harrebek Arkitekter A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 3,9 3,9
Resultat af ordinær primær drift 0,3 0,5
Resultat før skat 0,2 0,5
Årets resultat 0,2 0,3
Aktiver i alt 3,5 2,4
Egenkapital i alt 0,8 0,6
Gns. antal ansatte 6 5
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126