23948sdkhjf

Nordsjællandsk installatør bliver del af energikoncern

Energiselskabet OK styrker sin varmeserviceforretning med et opkøb af VVS-installatør og varmeservicefirmaet Dansk Varme Service, der har base i Hillerød.

Med handlen, som gennemføres den 1. november, bliver installatørfirmaet med cirka 40 ansatte en del af OK-koncernen som nyt datterselskab. Det skriver energikoncernen i en pressemeddelelse.

– Det ruster os og virksomheden bedre til fremtiden og de kommende krav til energimarkedet, som er under stor forandring fra fossile opvarmningsformer til vedvarende energi, siger Peter Hansen, som er adm. direktør i Dansk Varme Service, i meddelelsen.  

Med opkøbet styrker OK sin salgs- og servicedel, påpeger Flemming Aa. Jensen, markedsdirektør for energiteknik i energikoncernen.

Dansk Varme Service kort

Dansk Varme Service A/S er etableret i 2006 og er landsdækkende varmeservicefirma, autoriseret vvs-installatør og VE-installatør. 

Firmaet forhandler og installerer varmepumper, jordvarmeanlæg, fjernvarmeløsninger, olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, sol- og træpilleanlæg.

Der er omkring 40 ansatte. 

– Vi er i et voksende marked for varmepumper, og som en del af vores strategi ser vi hele tiden på, hvordan vi kan styrke både vores salgs- og serviceafdeling inden for opvarmningssektoren. Vi står i forvejen stærkt på serviceområdet, ikke kun i forhold til varmepumper, men også i forhold til olie- og gasfyr, siger han i pressemeddelelsen om købet.   

Meget forbliver uændret

Dansk Varme Service har kontorer i henholdsvis Hillerød og Silkeborg samt teknikere og samarbejdspartnere i hele landet. Som datterselskab i OK-koncernen fortsætter Dansk Varme Service uændret med at arbejde fra de to lokationer.

Firmaet bevarer sin ledelse, hvor Keld Flindt er direktør, og Peter Hansen er adm. direktør.

I bestyrelsen vil der ske en rokade, hvor blandt andet Flemming Aa. Jensen samt adm. direktør Jørgen Wisborg og COO Niels Ole Christensen fra OK vil indtræde, ligesom OK’s bestyrelsesformand Flemming Rasmussen og næstformand Erik Larsen vil indtræde.

Dansk Varme Service har en række samarbejdspartnere, som samarbejdet vil fortsætte uændret med.

 

Dansk Varme Service A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 24,3 24,4
Resultat før afskrivninger 4,6 5,4
Resultat før skat 2,7 3,2
Årets resultat 2,1 2,5
Aktiver 24,7 21,5
Egenkapital 8,3 8,7
Gns. antal ansatte 36 37
Regnskabsåret blev afsluttet 30.06.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125