23948sdkhjf

AI-virksomhed sælger stor luns til fond

Hands-on Mikrofonden har købt 42 procent af virksomheden TrendXplorer.AI, der ved hjælp af kunstig intelligens kan spotte markedstrends og dermed, om et givent produkt har gang på jord.

Bag virksomheden står Rasmus Linnet, og han har nu fået selskab om bestyrelsesbordet af Inge Müller fra netop Hands-on Mikrofonden.

Det oplyser partnerne i en pressemeddelse.

TrendXplorer.AI har udviklet et værktøj, der via big data og kunstig intelligens kan give en hurtigere og mere præcis indsigt i hvilke trends, der bevæger sig på de markeder de opererer i, og som kan forventes at have en forretningsmæssig indflydelse inden for seks måneder til tre år.

- For det første er det en rigtig god idé som markedet efterspørger – derfor har det af gode grunde et kæmpe potentiale. Ydermere er det et superkompetent og passioneret team, der står bag. Derfor er vores forventninger til fremtiden store, siger udtaler Inge Müller, der har baggrund i blandt andet Lego og Dansk Supermarked.

Det er tredje gang, fonden er på opkøb. Tidligere har de investeret i vejle-virksomhederne NaboGO ApS og Signit.dk, der arbejder med hhv. app-udvikling og digitale underskrifter.

Om fonden

Hands-on Mikrofonden investerer i vækstvirksomheder i Danmark med et stort potentiale inden for Green Tech, Food og AI/digitalisering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126