23948sdkhjf

International hæder til Grundfos-familie

Den midtjyske pumpeproducent er blevet udpeget som vinder af IMD Familiy Business Award, der siden 1996 er blevet uddelt til store, familieejede virksomheder, som er forbilleder inden for deres område.

Vinderen udvælges af en uafhængig jury, og de har været imponerede over familien Due Jensens langsigtede og aktive involvering i Grundfos, og den måde som virksomheden med succes har kombineret fortsat vækst med understøttelsen af FN’s verdensmål.

Juryen mente, at Grundfos skiller sig ud som en exceptionel rollemodel, ikke bare for familieejede virksomheder, men også i et bredere perspektiv, på grund af evnen til at frembringe banebrydende innovationer og velstruktureret ledelse samtidig med, at man har en større ambition om at ændre verden til det bedre.

- Dedikationen hos Grundfos og Due Jensen-familien for at påvirke liv på en håndgribelig måde er eksemplarisk og sætter dem i godt selskab sammen med tidligere vindere af prisen, siger professor Peter Vogel, award director og director for IMD Glkobal Family Business Center.

- Grundfos kombinerer finansielle præstationer, innovation og engagement i bæredygtighed understreget af familieværdier og en stærk virksomhedskultur. De er beviset på, hvad der er muligt, når virksomheder kombinerer formål med profit, fortsætter han.

Prisen er en gang tidligere blevet tildelt en dansk virksomhed; nemlig i debut-året 1996, hvor den gik til Lego.

Sidste år gik den til den amerikanske Brown-Forman-familie, der står bag whiskey-mærket Jack Daniels, og året før var det den tyske logistikvirksomhed Dachser, der blev hædret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125