23948sdkhjf

Fynsk LED-producent solgt

Scangrip, der producerer LED-arbejdslamper, er blevet solgt til Hultafors Group, der leverer arbejdstøj og øvrigt udstyr til professionelle og virksomheder.

Det oplyser Scangrip i en pressemeddelelse.

Efter salget fortsætter Scangrip som separat enhed under Hultafors Group, ligesom Anders Borring fortsætter i rollen som administrerende direkør i Scangrip.

Han købte virksomheden i 1993 og har været direktør i foretagenet siden. Men nu skal virksomheden vokse videre, og timingen for et salg er rigtig, siger Anders Borring. 

- Det har været min ambition at sikre Scangrip en langsigtet fremtid og en solid ejerstruktur, der giver stabilitet, muskler og plads til at fortsætte den vej, vi har sat. Hultafors-gruppen er økonomisk stærk, ambitiøs og vigtigst af alt forpligtet til at styrke og udvikle deres brands uafhængigt og langsigtet, siger han.

Salget forventes at være gennemført inden 1. november 2021.

Om Scangrip

Anders Borring købte virksomheden i 1993. Han bemærkede, mange håndværkere stadig brugte forældede lamper med lysstofrør på arbejde.

I 2008 lancerede han den første LED-arbejdslampe.

Virksomheden ligger i Svendborg og har jointventure smarbejder med to kinesiske lysproducenter, samt en kinesisk batteriproducent. Desuden har Scangrip distributører i Kina og USA. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109