23948sdkhjf

Ny direktør i Rebild Kommune

Direktionen i Rebild Kommune er nu igen fuldtallig, efter at byrådet torsdag besluttede at godkende ansættelsen af Carsten Sand Nielsen som ny direktør pr 1. december. Det skriver Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

Carsten Sand Nielsen overtager ansvaret for Center for Børn og Unge, Familie og Handicap, samt Arbejdsmarked og Borgerservice efter Vibeke Lai Stoustrup, som stoppede i stillingen i slutningen af august.

- Vi har haft et særdeles stærkt ansøgerfelt til den ledige direktørstilling, hvilket jeg er meget tilfreds med. Og jeg er glad for, at der i det felt var en så kompetent kandidat som Carsten, som jeg er sikker på, er det ideelle match for Rebild Kommune. Carsten kommer med en særdeles solid baggrund med 20 års ledererfaring, heraf de 15 år som direktør og direktionsmedlem. Han har således alle forudsætninger for at gå til direktøropgaven, siger kommunaldirektør Christian Hesthaven.

Carsten Sand Nielsen er 56 år og kommer fra en stilling som direktør med ansvar for dagtilbud, skole, familie og jobcenter i Frederikshavn Kommune, som han har haft siden 2017.

Privat bor Carsten Sand Nielsen i Sæby med sin kone og den ene af parrets tre døtre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125