23948sdkhjf

Horesta har fundet ny direktør

De danske hotellers og restauranters brancheforening, Horesta, har sat navn på, hvem der skal afløse Katia K. Østergaard, som efter 11 år i spidsen for organisationen stoppede i foråret.

Ny Horesta-topchef bliver Jannick Nytoft, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i EjendomDanmark.

49-årige Jannick Nytoft er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. og har en lang karriere bag sig med ledende stillinger i organisationer, der arbejder med politisk interessevaretagelse og medlemsrådgivning. Inden EjendomDanmark har han blandt andet været ansat i PenSam og DI Plastindustrien.

Tidligere har han været politisk aktiv og fungeret som Venstre-viceborgmester i Albertslund Kommune fra 2001 til 2006.

Nu ser han frem til at skulle arbejde for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

- Der er tale om et erhverv, som har oplevet en markant vækst frem mod coronakrisen. Med en årlig omsætning på 139 milliarder kroner - heraf eksportindtægter for 60 milliarder fra udenlandske turister – har hotel-, restaurant- og turisterhvervet allerede i dag stor betydning for samfundsøkonomien, og denne betydning vil vokse år for år.

- Det er afgørende, at politikerne forstår de vækstmuligheder, erhvervet rummer, og vælger at udnytte dem. Derfor er der brug for en stærk brancheorganisation, der bliver lyttet til på Christiansborg, siger Jannick Nytoft i en kommentar til jobskiftet.

Ifølge Horestas formand, Jan Vinther Laursen, er Jannick Nytoft valgt efter en grundig rekrutteringsproces og ud fra et stort og stærkt kandidatfelt.

- Med ham får vi en meget markant frontfigur for Horesta. Han har både stor erfaring med politisk lobbyisme og med at sikre kompetent medlemsrådgivning, siger Jan Vinther Laursen.

Jannick Nytoft tiltræder i sit nye job 1. januar.

- Horesta er gennem en årrække vokset på medlemssiden. Under coronakrisen har organisationen været en meget tydelig stemme i medierne og har leveret rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne. Men selv om Horesta står stærkt, ser jeg mange muligheder for at udvikle organisationen yderligere, og det glæder jeg mig helt enormt til at tage fat på, siger Jannick Nytoft.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11