23948sdkhjf

Turn around virker stadig: B&O har overskud for første gang i årevis

Bang & Olufsen har fået en god start på regnskabsåret 2021/22 og er kommet ud med en omsætning, der er 44 procent højere end tilsvarende kvartal sidste år.

Det fremgår af B&Os regnskab, der er lagt frem onsdag morgen.

B&O er midt i en turn around og fortsætter de gode takter fra regnskabsåret 2020/21.

Den turn around går imidlertid så godt, at det er første kvartal siden 2007/2008, hvor B&O kommer ud med både et positivt EBIT før særlige poster og et positivt cash flow.

- Vi er gået ind i anden fase af vores turn around, hvor vi fokuserer på at opbygge en robusthed i vores forretning (…). I første kvartal har vi oplevet stor fremgang på vores strategiske fokusområder. Vi er vokset i kundebasen, har styrket organisationen, sendt nye produkter på gaden og har styrket vores digitale transformation (…). Alt i alt er vi glade for, at vores strategi virker, og vi fortsætter i retning af at opfylde vores mål for regnskabsåret, siger Kristian Täer i en pressemeddelelse.

I regnskabet fremgår det, at B&O har ansat 85 nye medarbejdere i løbet af turn around processen. Det er primært ingeniører og softwareteknikere, der er kommet til. 

Dette står i skarp kontrast til tiden før virksomhedens turn around, hvor 115 mennesker mistede deres job i B&O i marts 2020.

B&O forventer en omsætning i niveauet 2,9 til 3,1 milliarder kroner for regnskabsåret 2021/22.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.113