23948sdkhjf

Vilhelm Lauritzen Arkitekter fordobler partnerkredsen - næsten

Syv er blevet til tretten i en ny partnerkreds hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at byde nye partnere velkommen i en ny partnerstruktur falder i forlængelse af, at virksomheden i foråret har udvidet ejerkredsen med en international investor, der skal sætte fart for virksomhedens vækst som uafhængig rådgiver. 

- Med de nye partnere sikrer vi, at der ledelsesmæssigt er ressourcer til at løfte vores ambitiøse strategi om nye udviklingsområder. Det gælder blandt andet inden for bæredygtighed og digitalisering, ligesom vi arbejder på at ekspandere internationalt, siger Gyrithe Saltorp, adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, i meddelelsen.

Partnerkredsen i Vilhelm Lauritzen Arkitekters består nu af Anne Møller Sørensen, Christian Egedius Bendtsen, Daniel Illum-Davis, Gyrithe Saltorp (adm. direktør), Jakob Meyling, Jeppe Dueholm, Lasse Herbo Madsen, Malte Rosenquist, Michael Schytt Poulsen, Simon Natanael Svensson, Thomas Scheel, Thomas West Jensen og Torsten Stephensen. 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter beskæftiger omkring 150 arkitekter, konstruktører, specialister og administrativt personale i Københavns Nordhavn. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.252