23948sdkhjf

Peter Beier gør klar til stort Japan-eventyr

Peter Beier Chokolade med adresse i Nordsjælland har taget hul på et  japansk eksport-eventyr, som indehaver Peter Beier har store forventninger til.

Til Helsingør Dagblad fortæller han, at  en stor, japansk hotelkæde i det eksklusive skisportsområde Hokkaido har købt det samlede koncept, som Peter Beier Chokolade har lanceret i sine nye iscafeer i Hørsholm Midtpunkt og Spinneriet i Valby.

- Japanerne har simpelthen købt rettighederne til på 300 kvadratmeter i det mondæne hotel at indrette en café præcis i det koncept, som vi har lanceret nu to steder i Hørsholm og Spinneriet. Hotelkæden har flere store hoteller, så det her kan blive rigtig stort. Eller rettere endnu større, siger Peter Beier til dagbladet.

Han peger på, at aftalen også betyder, at to japanske kokke kommer på besøg i hos Beiers isfabrik i Gurre for at lære at lave is, og at en af virksomhedens is-specialister senere skal til Japan. Alt sammen for at sikre, at Beiers japansk-producerede is kommer til at sidde lige i skabet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141