23948sdkhjf

Ny CEO hos Weldingdroid – stifter træder et skridt tilbage

WeldingDroid er i fuld gang med at realisere sin vækststrategi, og har nu håndplukket den erfarne leder Mikkel Falk til at stå i spidsen for missionen.

Han kommer med en lederkarriere hos eksportvirksomheder som SGM Light, Cavotec, Bucher Hydraulics og SH Group. Før da havde han også en mere teknisk betonet karriere som maskinmester i Maersk Line.

- Det er et drømmejob at få lov at stå i spidsen for en virksomhed som WeldingDroid, der har så kolossalt et potentiale, som jeg og mine nye kolleger sammen kan konvertere til vækst både på hjemmemarkedet og i Europa og USA. Teknologien har så indlysende appel i industrien, fordi den både adresserer manglen på arbejdskraft, ønsket om hjemtagning af produktion og behovet for at skabe et sundere og mere bæredygtigt arbejdsmiljø for svejsere, siger Mikkel Falk.

Medstifter af WeldingDroid, Kevin Christensen, er særdeles tilfreds med at have fået styrket lederteamet i sin virksomhed, der nu tæller otte medarbejdere, heriblandt en erfaren salgsprofil udstationeret i Frankrig, og han er i gang med at rekruttere flere profiler blandt andet i Tyskland.

- Det er fantastisk at se det hele vokse, alt imens vores første kunder nu ringer og vil have flere af vores maskiner, fordi de har erfaret, hvor stor en forskel de gør, og hvordan de kan øge produktionsvolumen via automation. Man kan sige, at WeldingDroid nu er blevet en voksen virksomhed, og for mig personligt er det fantastisk at få frigjort tid til at færdigudvikle de nye produkter, vi har i støbeskeen, siger Kevin Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.127