23948sdkhjf

Nature Energy henter FLSmidth-vicepræsident ind som ny teknisk direktør

Den 1. oktober 2021 tiltræder Søren Holm som teknisk direktør i biogasproducenten Nature Energy, hvor han fremover vil være en del af direktørgruppen.

Søren Holm kommer til Nature Energy fra industrigiganten FLSmidth, hvor han gennem de seneste 20 år har haft mange tunge poster, og han forlader en post som Vice President, Head of Engineering.

- Vi er rigtig glade for, at kunne tiltrække en så stærk profil som Søren Holm, der kommer med international erfaring fra FLSmidth. Hans evner vil gøre stor gavn i Nature Energy og vil bidrage positivt til vores ambitioner om at skalere forretningen og udvide til nye markeder, isger Ole Hvelplund, administrerende direktør hos Nature Energy.

Udviklingsafdelingen

I sin egenskab af teknisk direktør får Søren Holm ansvaret for Nature Energys udviklingsafdeling. 

Her forskes der blandt andet i Power-to-X, der skal gøre det muligt at anvende den rene overskuds-CO2 fra biogasproduktionen til at producere endnu flere grønne brændstoffer i fremtiden.

- Jeg vil gerne være med til at øge biogassens betydning i den grønne omstilling, hvor Nature Energy spiller en stor rolle. Det gælder både i Danmark – men i høj grad også internationalt, hvor omstillingen til grønnere energikilder er i fuld fart. Her bliver biogas en af de helt afgørende brikker til at mindske klimabelastningen globalt, siger Søren Holm.

Søren Holm er uddannet maskiningeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, og han er for nuværende i gang med en MBA-uddannelse ved Henley Business School.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125