23948sdkhjf

Har fået fire uger til at redde konkurstruet ventilproducent

I midten af september kom det frem, at den sjællandske hane- og ventilproducent Brdr. Christensen var truet af konkurs. Lønnen til medarbejderne var udeblevet, og Skifteretten havde modtaget en begæring om opløsning af selskabet, da ejerne ikke havde underskrevet det regnskab, der blev skulle indsendes 1. september. Det skriver SN.dk.

Nu er selskabet blevet taget under rekonstruktion, og det betyder, at advokat Nikolai Dyhr fra advokatselskabet Horten har fire uger til at genoprette driften.

Han fortæller til SN.dk, at tingene kompliceres af, at virksomhedens ejere befinder sig i Canada, mens bogholderiet håndteres fra Libanon. På den positive side kan han dog melde, at virksomheden har ordrer for et trecifret millionbeløb.

Han tror derfor også, at der kan være interesse for at drive virksomheden videre.

- Jeg håber på at kunne finde en større, dansk industrivirksomhed, som har lyst til at drive fabrikken videre, siger Nicolai Dyhr til SN.dk.

Den manglende løn forsøger han at låne hos Lønmodtagernes Garantifond. Er det ikke muligt, bliver han nødt til at sende medarbejderne hjem.

Originalartikel: https://sn.dk/Faxe/Loennen-er-paa-vej-Fabrikken-paa-bakken-er-igen-til-salg/artikel/1475223

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157