23948sdkhjf

Grundfos i endnu et opkøb: Vi ser det som et perfekt match

Bjerringbro-virksomheden har indgået en aftale om et opkøb af amerikanske Mechanical Equipment Company, Inc. Det oplyser Grundfos i en pressemeddelelse.

Mechanical Equipment Company er specialiseret inden for industriel vandbehandling med produktion og salgskontorer i USA. Virksomheden har desuden internationale kontorer i Singapore og Irland.

Virksomheden har især en stærk position inden for vandrensning til det farmaceutiske marked, ikke mindst på grund af virksomhedens patenterede damp-kompressions-teknologi.

Opkøbet, der afhænger af en endelig godkendelse af konkurrencemyndighederne, vil yderligere udvide Grundfos’ portefølje inden for vandbehandling. Når handlen er gennemført, vil det være den anden transaktion af sin slags siden november 2020, hvor Grundfos opkøbte Eurowater.

- Vi ser Grundfos og MECO som et perfekt match, og vi er begejstrede over udsigten til at opkøbe MECO. MECO er et højt respekteret vandteknologiselskab med en formidabel og fokuseret ekspertise og portefølje af vandbehandlingsløsninger, siger Ulrik Gernow, group executive vice president og chief commercial officer hos Grundfos, og fortsætter:

- Opkøbet handler dog om mere end bare overlegen teknologi. Grundfos og MECO bygger på fælles værdier, og vi deler en dybfølt dedikation til innovation og bæredygtighed, lige som vi oprigtigt går op i at sikre de absolut bedste betingelser for vores kunder og kollegaer. Sammen vil vi bruge vores fælles erfaringer og evner til at skabe endnu bedre løsninger til vores kunder,

- Jeg er meget begejstret over udsigten til at blive en del af den globale Grundfos-familie. Grundfos er den ideelle nye ejer af vores virksomhed. Jeg ser et exceptionelt stærkt match med basis i vores fælles værdier, vores fælles kunde-centrerede tilgang og vores ambitioner om at gøre en markant forskel inden for vand. Som en del af Grundfos-koncernen vil vi fortsat styrke vores løbende innovation og tilbyde værdiskabende services til vores kunder, lige som vi vil fortsætte vores engagement i at tilbyde højkvalitetsprodukter designet med bæredygtighed for øje, supplerer George Gsell, CEO hos MECO.

Opkøbet forventes endeligt godkendt i løbet af efteråret 2021, betinget af godkendelse af konkurrencemyndighederne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.266