23948sdkhjf

Legekæde vil udvide syd for grænsen

Den danske webshop Legeakademiet, der primært sælger legetøj med læring i fokus, har haft et stærkt 2020/2021-regnskabsår.

De er gået frem til et overskud på bundlinjen på knap 9,3 mio. kr. mod godt 2 mio. kr. året før, omend der er tale om et 16 måneder langt regnskabsår, da man har valgt at udskyde regnskabet fremover.

Det gode år får nu Legeakademiet, der i forvejen har webshops i Danmark, Norge, Finland og Sverige, til at satse yderligere på udlandet. De vil i år hente 40 procent af omsætningen i udlandet, og det skal især ske ved nyåbnede webshops i Holland og Tyskland.

Det skriver Finans.

Legeakademiets store fokus ligger på, at leg ikke kun skal være sjov men også være lærerigt for børnene.

- Legeakademiet er måske ikke det nemmeste valg. Hvis man bare ønsker at købe underholdning til sit barn, så køber man det nok andre steder. Men når man køber legetøj hos Legeakademiet, bliver man bekræftet i, at man er en god forælder, siger medstifter og medejer Jane Vestergaard til mediet.

Også i den kontekst tror Legeakademiet på deres nye udlandseventyr, fordi de er gode til at differentiere sig selv fra andre legetøjsforhandlere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141