23948sdkhjf

Genbrugskæde indtager storcentre

Den danske kæde af genbrugselektronikbutikker, Greenmind, har stor succes med at åbne i storcentre. Det er i modsætning til mange andre genbrugsforretninger, der har svært ved at konkurrere i storcentrene, hvor også høje huslejepriser ofte kan virke afskrækkende.

Greenmind, der sælger brugt elektronik, især smartphones og computere, har netop åbnet endnu en butik.

– Vi har netop åbnet vores sjette fysiske butik for salg af genbrugselektronik, og denne gang er vi gået meget bevidst efter storcentre igen. Selvom vores gadeplansbutikker har gode lokationer, og vores onlinesalg tager en god bid af kagen, så sælger vores storcenterbutikker i snit tre gange så meget som vores øvrige butikker.

- En del af det er, at vi i indretningen og præsentationen af vores butikker i de åbne centre har lagt et stort fokus på at kunne vise vores bæredygtige DNA, og der er storcentre perfekte showrooms for os, siger Brian Funch, partner i GreenMind.

Spørger man Jens Birkeholm, direktør i Dansk Detail, så kan det godt se ud til, at genbrugen i storcentrene er noget, vi kommer til at se mere til fremover.

– En ny kategori af luksusgenbrugsbutikker med mere polerede koncepter af udvalgte varer er skudt op overalt de senere år, og det er denne type butikker, som i langt højere grad kan konkurrere på lige fod med de etablerede brands og butikker i de danske shoppingcentre,forklarer Jens Birkeholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094